Akadálymentesítési nyilatkozat

Dánszentmiklósi Ady Endre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola elkötelezett amellett, hogy honlapját a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye.

Ezen akadálymentesítési nyilatkozat a danosisuli.hu-ra vonatkozik.

Megfelelőségi státusz

Ez a honlap teljes mértékben megfelel a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek.

Nem akadálymentes tartalom

Az alábbiakban felsorolt tartalom a következő okok miatt nem akadálymentes:

A 2018. évi LXXV. törvénynek való meg nem felelés

A külső forrásból érkező, letölthető PDF formátumú dokumentumok nem garantáltan akadálymentesek.

Aránytalan teher
Az akadálymentesítés a fogyatékos emberek részéről tapasztalt csekély érdeklődés miatt nem éri el a kívánt hatást.

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

E nyilatkozat a szervezetünk által végzett önértékelés alapján készült.

Visszajelzés és elérhetőségek

Az esetleges megfelelőségi hiányosságokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelezheti.

Az akadálymentesítésért és a kérések feldolgozásért felelős: Dánszentmiklósi Ady Endre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola vezetőség.

Végrehajtási eljárás

Az akadálymentesítési ellenőrzés részletes szabályait a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvényben foglalt kötelezettségek teljesítése ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 162/2019. (VII. 5.) Korm. rendelet tartalmazza.

Ellenőrző szervezet: Ceglédi Tankerületi Központ, Székhely címe: 2700 Cegléd, Malom tér 3.

Ügyfélszolgálat: +36 (53) 795-229, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha a visszajelzési eljárásban az értesítést vagy kérelmet benyújtó személy a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény 4. § (2) bekezdése szerinti határidőben nem kap, vagy nem kielégítő választ kap a közszférabeli szervezettől, akkor bejelentése alapján az ellenőrző szervezet akadálymentesítési ellenőrzést végez.

Jelen akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta:
Gál Mária intzményvezető

Attachments:
Download this file (akadalymentesitesi nyilatkozat.pdf)akadalymentesitesi nyilatkozat.pdf[ ]395 kB