Jelenléti oktatás

Tájékoztató a jelenléti oktatás újrakezdéséről

 

Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. május 10-től a felső tagozatos diákokkal és a művészeti oktatással is visszatérünk a jelenléti oktatásba.

A hétfői visszatéréssel kapcsolatos legfontosabb információkat tesszük közzé, amely ismerete elengedhetetlenül fontos mindenki számára.

A fertőzésveszély csökkentését elősegítő intézkedések:

 1. Az épület teljes fertőtlenítéséről gondoskodtunk. Ennek fenntartása folyamatos.
 2. Szorgalmazzuk a gyakori kézmosást.
 1. Az órákon viseljük a maszkokat.
 1. Reggeli hőmérsékletmérés folytatódik.
 1. Figyelmeztetjük a gyerekeket a távolságtartásra.
 2. Az intézmény területére szülő továbbra sem léphet be!

Kéréseink a szülők felé:

 1. Kérjük Önöket, hogy csak teljesen egészséges, tünetmentes gyermekeket engedjenek vissza a közösségbe. Ha esetlegesen fennáll a fertőzés veszélye vagy annak gyanúja a családban, kérjük értesítsenek bennünket!
 1. Mindig legyen maszk a gyerekeknél!
 2. Kérem - amennyiben megoldható - a napközis ellátást ne vegyék igénybe gyermekeik. A napközi ellátással kapcsolatos lemondó kérvényt a hagyományos módon az iskola e-mail címére, nekem kell címezni.

Iskola email címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 1. A hétfői étkezés minden eddig étkező felső tagozatos tanuló számára biztosított. Az étkezést Ribai Anikónál lehet lemondani!
 2. Az órák a jelenléti oktatás órarendje szerint lesznek megtartva. Kérem, hogy ennek megfelelően hozzák a felszereléseiket a tanulók!
 3. Ha esik az eső, legyen a gyerekeknél esőkabát és vízhatlan cipő vagy gumicsizma, mert a sportcsarnokba való átmenetelkor elázhatnak.
 4. A szerdai alprogramok továbbra is osztályszinten kerülnek megtartásra.

 

Együttműködéseteket köszönöm! Vigyázzunk egymásra, vigyázzanak gyermekeikre!

 

Dánszentmiklós, 2021. 05. 07.

 

 

Tisztelettel:

 Gál Mária

intézményvezető